Calitativ. Rapid. Eficient

Despre Companie

Societatea de Cercetari Stiintifice si Prospectiuni in Constructii SA a fost fondata in 1992 pe baza materiala a Institutului Unional de Cercetari Stiintifice in domeniul constructiilor subterane si fundatiilor din Moscova.

Din 1992 Societatea ofera un spectru larg de servicii in domeniul constructiilor ca:

1. Lucrari stiintifice in domeniul constructiilor pe terenuri slabe si zone seismice, prospectiuni geotehnice.

2. Activitatea de proiectare pentru constructii, instalatii si retele tehnico-edilitare, masuri de consolidare a alunecarilor de teren.

3. Constructii de cladiri, reconstructii, consolidari.

4. Incercari la scara naturala a pilotilor si fundatiilor in conditii de santier.

5. Verificarea si expertiza proiectelor si a cladirilor.

In prezent in cadrul companiei activeaza 20 de angajati certificati pentru diverse activitati in constructii. SCPC dispune de o baza materiala contemporana pentru executia lucrarilor de proiectare.

Printre ultimele lucrari realizate de angajatii Societatii sunt casa de locuit cu 12 nivele din str. Bucuriei si Blocul locativ de pe str. N. Milescu Spataru; reconstructia unor edificii din Chisinau, Balti, Comrat in scopul amplasarii unor Centre pentru persoanele infectate cu HIV/SIDA, Centrul diagnostic din Balti, cartiere locative din str. Alba Iulia si str. Ungureanu mun. Chisinau precum si multe altele.

Volumul lucrarilor de proiectare pe ultimii ani este urmatorul:

2011- 938080 lei

2012- 2082150 lei

2013- 1427184 lei

Calitatea lucrarilor se executa la nivelul cerintelor normative.


Situatia economico-financiara a companiei


Raport semestrial al SA SCPC intocmit in conformitate cu art.120 si art.121 din Legea nr.171 din 11 iulie 2012 din Capitolul II al Regulamentului cu privire la dezvaluirea informatiei de catre emitentii de valori mobiliare (descarca).